15. októbra otvoril Expert v Snine najväčšie elektro v regióne

18.10.2010 Snina

Bratislava, 15. októbra 2010 – Expert dnes otvoril v Snine najväčšiu elektropredajňu v regióne a zároveň svoju prvú predajňu na území celého Slovenska.
Týmto vstúpila sieť maloobchodných predajní Expert so spotrebnou elektronikou na slovenský trh. Celková veľkosť predajne v Snine je 900 m2, pričom čistá predajná plocha pre zákazníkov zaberá 750 m2. Predajňa Expert je umiestnená v nákupnej zóne hypermarketu Tesco na Stakčínskej ulici.

„Rok 2010 je pre nás výnimočný, lebo po úspechu siete Expert Elektro v Českej republike vstupujeme na slovenský trh. Licenciu Expert sme získali v septembri, a už v októbri otvárame 1. predajňu na východe Slovenska, v Snine. Licencia Expert zaručuje zákazníkom spoľahlivosť silného partnera, stabilitu, kreativitu a fantáziu nezávislých predajcov z celého sveta. Naším cieľom je dlhodobá spokojnosť zákazníkov, ktorú zabezpečujeme širokou ponukou kvalitných výrobkov za konkurenčné ceny a našimi nadštandardnými službami. Sninská predajňa ponúka svojim zákazníkom špeciálny, moderný koncept predaja, ktorého základom je živá prezentácia výrobkov. Stálym zvyšovaním kvalifikácie zamestnancov chceme byť pre zákazníkov skutočným a dôveryhodným partnerom. Chceme, aby bolo nakupovanie v Expert pre zákazníka skutočným zážitkom, “ hovorí Ing. Pavol Petrovič, konateľ spoločnosti Expert a K+B Elektro – Media na Slovensku.

Slávnostné otvorenie predajne pre širokú verejnosť sa koná dnes, 15. októbra 2010, od 9:00 h. Expert pripravil pre svojich zákazníkov zábavný program s akčnou ponukou výrobkov, živou hudbou a malým občerstvením. Počas celého dňa predajňa ponúkne klientom predvádzacie akcie výrobkov, výber produktov za znížené ceny, ako aj prezentácie posledných noviniek a najmodernejších technológii z oblasti elektroniky a domácich spotrebičov.
Vo štvrtok sa konalo aj slávnostné otvorenie za účasti pozvaných hostí. Medzi vzácnymi hosťami boli primátor Sniny Ing. Štefan Milovčík s manželkou, riaditeľka detského domova v Snine, Ing. Anna Fariničová a ďalší významní hostia.

Spoločnosť Expert prichádza na slovenský trh s jedinečnou stratégiou budovania siete od východu na západ, od regiónu k okresným mestám. Do konca roku plánuje, okrem Sniny otvoriť ďalšiu predajňu v Rimavskej sobote a v roku 2011 ďalších 5 - 6 predajní vo viacerých okresných mestách. Expert má ambíciu stať sa lídrom v regióne v oblasti maloobchodného predaja v segmente spotrebnej elektroniky. Členstvo a licencia Expert v medzinárodnej kooperácii poskytuje predajniam veľký náskok pred konkurenciou. V predajniach je nielen reprezentatívny výber sortimentu, dobré ceny, jednoduchá navigácia, ale aj okamžité spojenie s marketingovými aktivitami.

„V rámci našej filozofie sa vždy snažíme pomôcť regiónu, do ktorého prídeme podnikať. Svoju pomoc smerujeme hlavne na deti, mládež, vzdelávacie inštitúcie a sociálne slabé skupiny obyvateľstva. Preto sme sa rozhodli podporiť vecným aj finančným darom detský domov v Snine, “ dodáva Pavol Petrovič

Hlavné charakteristiky maloobchodnej predajne Expert:

• Adresa: Areál nákupnej zóny Tesco, Stakčínska ulica 4520, Snina
• Otváracie hodiny: 9:00 – 19:00 h, 7 dní
• Sortiment:
značky od renomovaných výrobcov AEG, Bosch, Braun. Elektrolux, Hama, LG, Liebherr, Miele, Moulinex, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Siemens, Sony, Whirpool, Zanussi, Zelmer, Yamaha.
ECG - vlastné výrobky
• Investície: cca. 300.000 euro
• Celková plocha: 900 m2
• Predajná plocha: 750 m2
• Platforma pre dovoz a rozvoz zákazníkom
• 10 nových pracovných miest

O spoločnosti:
Spoločnosť Expert International bola založená v roku 1967 vo švajčiarskom Zürichu a momentálne združuje 16 európskych krajín Belgicko, Českú republiku, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Holandsko, Írsko, Taliansko, Nemecko, Nórsko, Portugalsko, Rakúsko, Grécko, Španielsko a Švédsko. V roku 1971 bola aj celosvetovo zaregistrovaná ochranná známka Expert. V roku 2000 sa združenie rozšírilo do celého sveta a vznikla Expert Global Inc. , ktorá dnes pôsobí v 23 krajinách a predstavuje najsilnejšie a najjednotnejšie dobrovoľné obchodné združenie na svete. Pod značkou Expert je celosvetovo združených viac ako 6000 obchodov so spotrebnou elektronikou, bielou technikou, telekomunikačnou technikou, IT a foto technikou. Obratom zastáva medzi európskymi reťazcami celkovo 4. miesto. Na Slovensku získala spoločnosť licenciu Expert v septembri 2010. Prostredníctvom siete predajní Expert bude poskytovať služby zákazníkom v oblasti maloobchodu. Do konca roku budú na Slovensku otvorené 2 predajne Expert a v roku 2011 ďalších 5 - 6 predajní. Centrálny sklad pre Slovenskú republiku je umiestnený v rámci logistického centra spoločnosti K+B Progres v Klíčanoch pri Prahe.

Ing. Pavol Petrovič
Expert a K+B Elektro – Media
 

Vyberte región